Menu Close

Brussels Airlines heeft onlangs een speciale livrei onthuld ter ere van het Belgische vrouwenvoetbalteam. Deze herkenning is een mooie manier om het harde werk en de prestaties van de spelers te erkennen en te vieren.

De speciale livrei, die op een van de vliegtuigen van Brussels Airlines is aangebracht, toont de kleuren van de Belgische vlag en bevat ook de tekst “Belgian Red Flames” – de bijnaam van het vrouwenvoetbalteam. Dit laat zien dat Brussels Airlines trots is om het team te ondersteunen en te vieren.

Het Belgische vrouwenvoetbalteam heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt en is een belangrijke speler geworden op het wereldtoneel. Het team heeft deelgenomen aan verschillende grote toernooien, waaronder het WK en de Olympische Spelen, en heeft een aantal indrukwekkende overwinningen behaald.

Met deze speciale livrei hoopt Brussels Airlines om het team nog meer te laten opvallen en te laten zien dat ze de harde werkethiek en de prestaties van de spelers waarderen. Het is ook een manier om het belang van vrouwenvoetbal in België te benadrukken en te laten zien dat het net zo belangrijk is als mannenvoetbal.

Het is mooi om te zien hoe Brussels Airlines het vrouwenvoetbal in België steunt en erkenning geeft aan de prestaties van het team. Laten we hopen dat deze speciale livrei bijdraagt aan het verdere succes van het team en dat ze blijven excelleren op het wereldtoneel.

Brussels Airlines is not only showing support for the Belgian Women’s Football Team through their special livery, but they are also taking steps to promote gender equality within their own company. In recent years, Brussels Airlines has implemented initiatives to increase the representation of women in leadership positions and promote a more inclusive and diverse workplace.

One example of this is their Women in Leadership program, which aims to provide professional development opportunities and support for women within the company. This program includes mentorship, networking events, and training sessions to help women advance in their careers.

It is clear that Brussels Airlines is committed to not only supporting the Belgian Women’s Football Team, but also to promoting gender equality in all aspects of their business. This special livery serves as a symbol of this commitment and is a testament to the progress that has been made in promoting women’s sports and gender equality.

The success of the Belgian Women’s Football Team is an inspiration to all, and Brussels Airlines is proud to play a role in supporting and celebrating their achievements. Let’s hope that this special livery will continue to bring attention to the team and inspire others to support and promote women’s sports.