Menu Close

Vluchten volgen KLM

Welkom op onze pagina over vluchten volgen KLM! Hier kan je snel en eenvoudig vluchten volgen van KLM. Met de gratis online vluchten radar kan je gemakkelijk elk KLM vliegtuig volgen en zien waar het toestel van je vriend, vriendin of familielid zich bevindt. Naast dat dit erg handig is, is het ook nog eens erg leuk. Bovendien was een KLM vlucht volgen nog nooit zo makkelijk als bij vluchtenvolgen.nl.

Met de gratis flightradar op deze pagina kan je gemakkelijk elke KLM vlucht volgen, je hoeft enkel de volgende stappen uit te voeren:

  •  Zorg dat je het vluchtnummer bij de hand hebt van de KLM vlucht die je wilt volgen;
  •  Klik op het vergrootglas icoon rechtsboven in het radarscherm;
  •  Vul het KLM vluchtnummer in;
  •  Er verschijnt automatisch een lijst met alle gerelateerde vluchten. Klik op de vlucht die je wilt volgen;
  •  De radar zal automatisch het toestel beginnen te volgen en je van live informatie voorzien over de vlucht.

vluchten volgenDirect boven dit tekstblok vind je een radar die live alle vluchten toont. Je kan gemakkelijk vluchten van KLM volgen door te zoeken op het vluchtnummer. Ook kan je op een vliegtuig klikken om alle detailinformatie over de vlucht te achterhalen. Zo zie je maar dat een vlucht volgen van KLM helemaal niet lastig hoeft te zijn.

Met onze vlucht volgen KLM radar kan je gemakkelijk inzicht krijgen in alle KLM vluchten over de gehele wereld. Met deze tool achterhaal je zeer gemakkelijk alle informatie over elke KLM vlucht die momenteel gevlogen wordt. Zo zie je de hoogte, snelheid, vliegtuigtypes en de afgelegde route. Kortom, onze vluchten volgen KLM radar geeft je snel en eenvoudig een gedetailleerd overzicht van elk KLM toestel dat momenteel in de lucht hangt. Deze app is daarom niet alleen erg handig, maar ook nog eens heel leuk om te gebruiken!

 

KLM, Royal Dutch Airlines

Met zijn onmiskenbare blauwe vliegtuigen behoord KLM tot een van de grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. En met zijn 32.000 werknemers die het in dienst heeft, is het een van de grootste werkgevers in Nederland. Het bedrijf wat in 2019 zijn 100-jarig jubileum viert, vormt de kern van de KLM groep waaronder ook diverse andere maatschappijen vallen zoals onder andere Transavia. Met zijn ruim 200 toestellen vervoert de vliegtuigmaatschappij jaarlijks zo’n 30 miljoen passagiers. De thuisbasis van de KLM bevindt zich in Amsterdam. Van hieruit vinden dan ook de meeste vluchten plaats. Met zoveel toestellen en vluchten, kan je gemakkelijk een KLM vlucht volgen.

Geschiedenis KLM

De oprichting van de KLM vond plaats op 7 oktober 1919. Het duurde echter tot 17 mei 1920 voordat de eerste vlucht werd uitgevoerd. Deze vlucht vond plaats tussen Londen en Amsterdam. In 1924 vond de eerste intercontinentale lijnvlucht plaats, deze vloog van Amsterdam naar Batavia. Tijdens de Tweede Wereldoorlog ligt de vloot van de KLM grotendeels stil, vliegtuigen worden in onder andere Groot-Brittannië en Indonesië gestald. Na de oorlog begint men weer te vliegen en in 1946 start de lijndienst tussen Amsterdam en New York. Ruim 12 jaar later volgt ook een lijndienst naar Tokio. Met de loop van de jaren worden diverse andere luchtvaartmaatschappijen binnengehaald en zo ontstaan er verschillende dochtermaatschappijen. Heden ten dagen kan men op diverse vluchten gebruikmaken van Wi-Fi aan boord en onder andere de “self service kiosk”.

Bestemmingen, voordelen en nadelen

Met het ruime aanbod aan bestemmingen, biedt de KLM voor ieder wel wat wils. Een stedentrip naar New York, een bezoekje aan Bangkok, een strandvakantie op Curaçao of een rondreis door Japan het zijn maar enkele van de 589 bestemmingen die de KLM aan doet. Liever een stedentrip dicht bij huis. Je kunt ook kiezen voor het mooie Barcelona, een weekendje Rome, cultuur snuiven in Berlijn, of het ontdekken van Edinburgh, Stockholm of Athene. Zoals je ziet, behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Je kunt zelfs kiezen voor een complete pakketreis, zodat je zelf verder niets meer hoeft te regelen. Benieuwd naar welke mooie bestemmingen alle KLM vliegtuigen heengaan? Gebruik dan onze handige vlucht volgen KLM radar.

Vlieg Economy of business class. Heb je geluk? Dan krijg jij een gratis upgrade naar de business class en mag je gaan genieten van alle luxe. Op de continentale vluchten krijg je tijdens de vlucht een natje en een droogje, afhankelijk van je vluchtduur is dit een drankje en een broodje of een snack. Op de langer durende intercontinentale vluchten krijg je ook een warme maaltijd en kun je genieten van een persoonlijk entertainmentsysteem aan boord. Je mag per ticket 12 kg handbagage meenemen, maar heb je meer bagage nodig dan dien je extra ruimbagage bij te boeken.

Flying Blue

De KLM beschikt ook over een spaarprogramma. Met het Flying Blue spaarprogramma spaar je voor iedere euro een x aantal miles. Dit is afhankelijk van in welke categorie spaarders je valt. Je kunt je hierin opwerken door vaker te vliegen. Met de miles kun je sparen voor gratis vluchten. Dit zijn wel geselecteerde vluchten, dus je kunt je miles niet zo maar op iedere bestemming inleveren. Echter kun je ook kiezen voor leuke extra’s zoals extra beenruimte of extra ruimbagage. Handig, voor als je net nog een beetje comfortabeler wil reizen. Let wel op want na 2 jaar vervallen je gespaarde miles en kun je opnieuw beginnen met sparen. Sluit je een bijpassende creditcard af, kun je hiermee heel veel extra miles verdienen. Je aanmelden voor het Flying Blue programma is geheel gratis.

Vluchttijden Schiphol.

Naast het volgen van vliegtuigen vind je op onze site-informatie over de vluchttijden van Schiphol. De actuele aankomst- en vertrektijden zijn te vinden op Vluchttijden Schiphol. Aangezien Schiphol een van de grootste vliegvelden ter wereld is én het grootste vliegveld van Nederland, kan het soms lastig zijn om alles snel te vinden. Handig om te downloaden is de Schiphol app. Hierop vind je alle nodige info over elke vertrekkende of aankomende vlucht. Zeer handig om te gebruiken in combinatie met de vlucht volgen KLM radar. Door een KLM vlucht volgen weet je precies wanneer het toestel op Schiphol landt. De gratis Schiphol app vind je hier:Vluchttijden Schiphol APP

Voetnoot

Op onze website is meer te vinden dan alleen onze vlucht volgen KLM radar:

Goedkope vliegtickets

Wil je graag goedkope vliegtickets kopen neem dan even een kijkje op deze pagina.