Menu Close

Düsseldorf Airport vluchten volgen

Wil je ook vluchten volgen buiten Nederland dan ben je bij vluchtenvolgen.nl aan het juiste adres. Neem nou Düsseldorf Airport, op deze pagina kun je alle vluchten volgen die vertrekken en landen op dit vliegveld.
Veel mensen in het zuiden van het land kiezen er vaak voor om gebruik te maken van Düsseldorf Airport omdat het dichterbij is voor hen dan bijvoorbeeld Schiphol. Een ander voordeel van vliegen op Düsseldorf Airport is dat de vliegtickets vaak goedkoper zijn dan in Nederland.

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport is qua passagiersafhandeling het derde vliegveld van Duitsland na Frankfurt Airport and München Airport, in 2017 werden er 24.5 miljoen passagiers vervoerd. Het vliegveld bestaat uit 3 terminals en heeft de faciliteiten om het grootste passagiersvliegtuig de Airbus A380 te kunnen ontvangen. Het is het grootste vliegveld in de Rijn-Ruhr Metropool en wordt ook veel gebruikt door Nederlanders. Düsseldorf Airport is voor 50% eigendom van de stad Düsseldorf en voor 50% van het bedrijf Airport Partners GmbH.

Zakelijk vliegen

Als je een zakelijke vlucht boekt is het van het grootste belang dat je reistijd zo kort mogelijk is. Vliegen vanaf Düsseldorf Airport is als je in het zuiden van het land woont aanzienlijk dichterbij dan Schiphol Airport. Ook zijn de parkeerkosten bij Düsseldorf Airport aanzienlijk lager dan bij Schiphol Airport. Daarnaast heeft Düsseldorf Airport een Executive Terminal die bedoeld is voor Privé vliegtuigen en zakelijke vliegtuigen. Naast de vaste chartervluchten wordt er vanuit Düsseldorf Airport naar steden over de gehele wereld gevlogen waaronder Dubai, Singapore, Beijing.

Vakantiebestemmingen

Düsseldorf Airport biedt vluchten aan naar vele vakantielocaties waaronder Athene, Dublin, Moskou, Istanbul en nog veel meer locaties. Gebruik onze Flight Tracker om te kijken of de vluchten momenteel ook vliegen sommige vluchten zijn namelijk seizoensvluchten en vliegen dus niet altijd.

De luchtvaartmaatschappijen

Gezien de grootte van Düsseldorf Aiport zijn er veel luchtvaartmaatschappijen die gebruik maken van dit vliegveld. De top 5 op bezoekersaantallen is:

1. Air Berlin
2. Germanwings/Eurowings
3. Lufthansa
4. Condor
5. SunExpress

Verder maken ook grote maatschappijen zoal British Airways, Aeroflot, Air China, EasyJet en Ryanair gebruik van Düsseldorf Aiport.