Vluchttijden Schiphol

Hoe laat vertrekt een vlucht met vriend/vriendin of familie vanuit Schiphol.  Hieronder vind je een overzicht met alle vluchttijden van Schiphol. Door te klikken op een bepaalde vlucht kunt meer informatie over bijv. de  aankomsthal opvragen. Erg handig als je iemand moet ophalen op Schiphol. Op onze site kan je ook alle vluchten volgen.

Aankomsttijden Schiphol

Schiphol behoort tot één van de grootste en drukste vliegvelden van Europa. Het vinden van aankomsttijden van een vlucht kan soms erg lastig zijn. Vroeger werden de aankomsttijden van vluchten nog vaak opgezocht via teletekst op de tv. Tegenwoordig hebben we gelukkig allerlei handige devices die we op elk moment van de dag kunnen raadplegen.De Schiphol app is bruikbaar op zowel pc en smartphone als ook op een tablet. Zo heb je altijd de actuele aankomsttijden Schiphol bij de hand. Ook kan je gemakkelijk zien of een vlucht vertraging heeft, zo weet je altijd precies wanneer een vlucht aankomt. Erg handig als je iemand op moet halen van het vliegveld of als je zelf op vakantie gaat!

Voor de vluchttijden Schiphol kan je ook een gratis app downloaden. Deze kan je gratis downloaden en is ook te gebruiken voor het vinden van parkeerplekken nabij Schiphol. (altijd handig)

Schiphol app downloaden voor android.
Schiphol app downloaden voor Apple.

Schiphol aankomst

Elk jaar vertrekken duizenden vakantiegangers vanaf Schiphol naar allerlei vakantiebestemmingen. Dankzij de gratis Schiphol aankomst app kan je live alle vluchttijden bijhouden. Met de app zijn alle vluchten te vinden die vandaag of morgen aankomen op Schiphol. Omdat de Schiphol Aankomst app zijn gegevens direct ophaalt uit de databases van het vliegveld is de app altijd actueel. Om de vlucht te vinden waar je de aankomsttijd van wilt weten kan je zoeken op vluchtnummer, land van herkomst of luchtvaartmaatschappij. Wanneer je de vlucht hebt gevonden en je deze aanklikt zullen ook de aankomsthal en bagageband nummer te zien zijn.

Vertrektijden Schiphol

Over heel 2014 hebben meer dan 55.000.000 passagiers een vlucht via Schiphol gehad. Het komt daarom ook regelmatig voor dat het erg druk is op Schiphol en vluchten vertraging oplopen. Als je binnenkort een vakantie via Schiphol gepland hebt staan is het aan te raden om regelmatig de vertrektijden Schiphol te controleren. Niks is namelijk vervelender dan onnodig lang te moeten wachten op een vlucht die vertraging heeft opgelopen. Met behulp van de app heb je altijd een actueel schema met de vertrektijden van Schiphol bij de hand.

Schiphol vertrek

Vertrek je via Schiphol? Zorg dan altijd dat je de Schiphol vluchten app bij de hand hebt. Door drukte kunnen op Schiphol de vertrektijden nogal eens veranderen. Via het vertrektijden schema in de Schiphol app kan je gemakkelijk jouw vlucht opzoeken op basis van vluchtnummer, land van bestemming of de vluchtmaatschappij waarmee je vliegt. Zo kan je altijd bijhouden wat de actuele vertrektijd is van jouw vlucht. Zo hoef je niet onnodig lang te wachten bij de gate, handig toch?

Bekijk onze vluchten radar, je staat er van te kijken hoeveel vluchten er dit moment boven je vliegen. Jij kan nu ook zelf een vlucht volgen!