Menu Close

Vlucht Volgen TUI

Met de gratis flightradar op deze pagina kan je gemakkelijk elke Vlucht Volgen TUI, je hoeft enkel de volgende stappen uit te voeren:

  •  Zorg dat je het vluchtnummer bij de hand hebt van de TUI vlucht die je wilt volgen;
  •  Klik op het vergrootglas icoon rechtsboven in het radarscherm;
  •  Vul het TUI vluchtnummer in;
  •  Er verschijnt automatisch een lijst met alle gerelateerde vluchten. Klik op de vlucht die je wilt volgen;
  •  De radar zal automatisch het toestel beginnen te volgen en je live van de TUI vluchtstatus voorzien.

TUIFLY

TUIFLY is een Nederlandse vliegtuigmaatschappij, die vooral vakantievluchten uitvoert. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van TuiNederland dat voornamelijk bekend staat om zijn uitgebreid aanbod aan vakantiebestemmingen. Overkoepelende orgaan TuiAirlines heeft buiten Tui fly Nederland nog vijf andere luchtvaartmaatschappijen onder zijn hoede, Tui fly België, Tui fly Duitsland, Tui fly Nordic (de Scandinavische variant), Tui Airways (voor het Verenigd Koninkrijk) en Corsair International, wat voornamelijk opereert vanuit Frankrijk.

Vlucht Volgen TUI

Geschiedenis

De voorloper van TUI werd in 1934 opgericht in Enschede. Lange tijd heeft het geopereerd onder de naam Arke. In 1997 ontstond TuiNederland na een lange reis van diverse verkopen. Vanaf maart 2017 werd de naam TuiFly gekoppeld aan de luchtvaartafdeling van Tui Nederland.

Bestemmingen, voordelen en nadelen

Het routenetwerk van TuiFly bevliegt 74 bestemmingen in vier verschillende werelddelen. Naast Europa kun je reizen naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. Zo breng je bijvoorbeeld een bezoek aan Cuba voor een strandvakantie, maar ook een vakantie in Miami, Suriname, Egypte of op Kos behoord tot de mogelijkheden. Alle negen vliegtuigen die TuiFly bezit zijn voorzien van Wi-Fi aan boord. Echter de mogelijkheid om online te gaan is er nog niet. Wel kun je gebruik maken van het aangeboden entertainment systeem. Je krijgt toegang tot kranten, magazines, e-books en nieuws.

Comfortniveaus

Bij het boeken van je reis heb je de keuze uit vier verschillende comfortniveaus, enigszins afhankelijk van met welk toestel je vliegt, kun je kiezen uit Star Class, Premium Comfort, Comfort en Economy. Dit jaar wordt daar nog de Deluxe klasse aan toe gevoegd. In iedere klasse is een persoonlijk entertainment programma van toepassing. Ruimbagage is pas inbegrepen van de Premium reisklasse. Stoelreservering is pas inbegrepen bij de Star Class reisklasse, in deze reisklasse heb je ook meer dan 1 meter beenruimte. In de andere klasse is dit respectievelijk, 74 cm, 81 cm of 94 cm afhankelijk van je boekingsklasse.

Wil je gewoon simpel reizen dan is het Economy principe een prima plan, vanaf €5,- per enkele reis kun je dan een stoel reserveren, en mag je 10 kg handbagage mee aan boord nemen. Neem jij nog een laptoptas of handtas mee, zorg er dan voor dat die bij de rest van je handbagage nog ingepakt kunnen worden. Je mag immers maar 1 stuk handbagage meenemen. Heb je meer bagage nodig? Dan loont het zich om eens te kijken naar de uitgebreidere vluchtklassen. Bij het Premium principe mag je al 20kg ruimbagage meenemen. Dit gewicht wordt bij het Star Class principe nog eens verdubbeld tot 40kg. Je kunt er echter ook voor kiezen om ruimbagage bij te kopen op je Economy of Comfort ticket.

Spaarprogramma TUIFLY

TuiFly beschikt niet over een spaarprogramma, maar wil jij een last-minute vakantie boeken of op korte termijn een stedentrip maken, dan kun je dat via Tui vaak regelen voor een spotprijsje. Naast de last-minute aanbiedingen, heb je het hele jaar door diverse acties waarmee je mooie kortingen kunt krijgen op je reis.