Menu Close

Vertrektijden Dusseldorf Airport en vertrekinformatie

Onderstaand schema toont een live overzicht van alle vertrektijden Dusseldorf Airport!

Dusseldorf Airport – Parkeren en auto informatie

Als u met de eigen auto reist, is er een heel scala aan parkeergelegenheid beschikbaar. In Düsseldorf is het zeker de moeite waard om uw parkeerplaats van tevoren te reserveren, want dit bespaart niet alleen het vervelende zoeken naar een parkeerplaats, maar ook veel geld. De parkeerservice is telefonisch bereikbaar op:: +49 211 421-55 500. U kunt ook direct online een parkeerplaats reserveren. Dit kan gedaan worden via de volgende pagina: https://www.dus.com/nl-nl/parkeren. Reserveren is snel en ongecompliceerd. Aan het einde ontvangt u een bevestiging per e-mail, waarin ook een gedetailleerde kaart is opgenomen. In de parkeergarages P1, P2 en P3, direct bij de terminals, zijn er parkeerplaatsen voor gehandicapten op de luchthaven Düsseldorf.

Voor degenen die alleen snel op de luchthaven afgezet willen worden, zijn er de zogenaamde “Kiss and Fly”-gebieden. Hier is het parkeren gratis gedurende 10 minuten. Als u het aanbod te krap vindt, kunt u in de parkeergarages 11 en 12 ook korte parkeerzones vinden.

Dusseldorf Airport – Check In

De incheckbalies van de luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende sluitingstijden. Afhankelijk van het feit of de vlucht lang of kort is, is het meestal tussen de 30 en 90 minuten voor vertrek. Steeds weer kunnen er lange wachtrijen, technische problemen of verkeersbelemmeringen ontstaan. Het is daarom over het algemeen aan te raden om uw reis naar de luchthaven zo te plannen dat u ten minste twee uur voor vertrek aankomt als u binnen de EU reist.

Voor reizen naar landen buiten de Europese Unie moet u minstens drie uur van tevoren op de luchthaven aankomen. Dit geeft u de tijd om uw weg te vinden, in te checken en de veiligheidscontroles te doorstaan. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen is het mogelijk om de avond ervoor in te checken. Niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden deze dienst echter gratis aan. Bij andere luchtvaartmaatschappijen kunt u de dag voor de vlucht online inchecken en zelf uw instapkaart uitprinten. Informatie hierover kan worden verkregen bij de desbetreffende aanbieder.