Menu Close

Plattegrond Schiphol

Voor veel mensen is Schiphol een drukke en verwarrende locatie, met deze pagina hopen we een goed overzicht te kunnen geven van hoe Schiphol in elkaar zit en waar alle winkels, gates en overige locaties zich bevinden.

Schiphol aankomsthal

De aankomsthal van Schiphol is opgedeeld in 4 verschillende hallen namelijk aankomst 1, 2, 3 en aankomst 4. Door op de beeldschermen te kijken die overal in de aankomsthal hangen is het makkelijk om te zien bij welke hal een vliegtuig geland is. Mocht je met de auto komen lees dan verder, onderaan dit artikel staat een plattegrond met daarop de parkeergelegenheden die Schiphol te bieden heeft. De plattegrond Schiphol aankomst vindt u hier:

 

 

Plattegrond Schiphol aankomst

Schiphol vertrekhal

De vertrekhal van Schiphol is aanzienlijk uitgebreider dan de aankomsthal, de vertrekhal bestaat in tegenstelling tot de aankomsthal uit twee verdiepingen. De onderste verdieping van de vertrekhal heeft de meeste winkels, in de bovenste verdieping vind je vooral lounges waar je lekker kunt ontspannen. Hieronder vind je een uitgebreide plattegrond Schiphol van de vertrekhal.

Plattegrond Schiphol vertrek

Schiphol parkeren

Als je met de auto naar Schiphol gaat ontkom je niet aan parkeren, de onderstaande Schiphol plattegrond geeft duidelijk weer waar je je auto kunt parkeren. Let wel op, ga je op vakantie parkeer dan niet bij kort parkeren. De P1 kort parkeren parking is alleen geschikt voor parkeren tot maximaal 24 uur.

Schiphol parkeren

Google Maps Schiphol

Ook is het tegenwoordig mogelijk om de weg te vinden in de terminals met Google maps! Lees er meer over bij dit nieuwsitem!

Schiphol Google Maps