Menu Close

Vlucht Volgen Schiphol

Wil je een vlucht volgen van Schiphol? Dat kan heet makkelijk en snel met de onderstaande vliegtuigradar.  Klik op een vliegtuig om meer details van het vliegtuig in te zien, of gebruik de zoekfunctie om een specifiek vliegtuig te vinden op vluchtnummer! Schiphol is de op 4 na drukste luchthaven van Europa er vertrekken jaarlijks tientallen miljoenen passagiers van de luchthaven.

De luchthaven

Ondanks het enorme aantal passagiers, staat Schiphol bekend om haar overzichtelijkheid. Alle delen van de luchthaven zijn goed en snel bereikbaar. Schiphol Plaza en See Buy Fly voorbij de paspoort controle hebben samen meer dan 200 winkels en restaurantjes of cafés. Schiphol wil het aantal te vervoeren passagiers uitbreiden naar 70 tot 80 miljoen na 2023. Om dit te realiseren heeft Schiphol toestemming gekregen om een nieuwe pier en terminal te bouwen en worden de parkeermogelijkheden en het aanbod van openbaar vervoer aangepast. Er wordt daarbij een overname van chartervluchten gepland door de luchthavens Lelystad en Eindhoven. Een vlucht volgen rondom Schiphol wordt dus alleen maar leuker en kun je ter plekke doen met online vliegtuig radar. Je weet zo precies waar je moet staan om het vliegtuig voor je te zien landen of stijgen.

Schiphol zakelijk

Schiphol biedt de zakelijke reiziger een aantal voordelen. Omdat de luchthaven zo druk bezet is, is het van belang mensen die zakelijk reizen geen oponthoud te geven door de plezier reiziger. Schiphol biedt daarvoor een Airport Business Point, divers vergaderruimten, zakelijk parkeren en diverse lounges. Daarnaast zijn er zakelijke lidmaatschappen aan te gaan zoals de VIP service en het Privium lidmaatschap. Terwijl je gebruik maakt van deze oases van rust in de hectische luchthaven, kun je prima je vliegtuig volgen op Schiphol zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het missen van je vlucht. Je doet dit bijvoorbeeld via de online flight tracker app op je tablet of horloge.

Schiphol vakantie

Daar Schiphol de meeste vakantie bestemmingen biedt en de meeste mensen in de Randstad wonen, is Schiphol de druk bezochtste luchthaven van Nederland. Ook door de centrale ligging in het (economische) centrum van Nederland komen veel (zakelijke) toeristen aan op Schiphol. Op Schiphol is het altijd druk en in het hoogseizoen nog een beetje drukker dan normaal. Het is daarom fijn als je van te voren kunt nagaan hoe laat je iemand ophaalt. Het vliegtuigen volgen naar Schiphol doe je makkelijk met vliegtuig radar. Van begin tot eind krijg je informatie over het verloop van de vlucht en de precieze aankomsttijd.

Voorzieningen

Schiphol heeft uitgebreide parkeervoorzieningen met een shuttlebus voor de lang parkeren terreinen. Er is altijd een assistentie team paraat voor passagiers die behoefte hebben aan hulp waarbij je dit het liefst al online aangeeft. Moderne techniek zorgt voor een snelle online incheckservice. Als je alleen handbagage hebt loop je direct door naar de controle punten waardoor je geen wachttijd hebt. Ook de medische spoed service staat altijd klaar.