Schepen Volgen

Het is natuurlijk leuk om te zien hoeveel vliegtuigen er boven Nederland op dit moment boven je vliegen, maar met de bovenstaande radar kan je zien hoeveel schepen er varen wereldwijd of gewoon in Nederland. Schepen volgen met deze radar is niet alleen leuk maar je kan hier alle details bekijken van het schip dat je selecteerd.

Wanneer komt er een cruises ship binnen in de haven of wanneer komen je goederen, waar zijn ze aan het vissen.


Het is een ontzettend leuke radar, je kan deze radar via onze website gewoon online op je telefoon bekijken, als je aan de kust zit kan je precies zien wat voor schip er binnen komt of vertrekt.

Er staan nog meer leuke radars  op onze website.  Zoals de treinen radar en de vluchten radar.

Gratis live schepen volgen

Aan vliegtuigen volgen online is niks nieuws meer. Je kunt echter ook boten en schepen online volgen. Onze handige tool laat je boten volgen over de hele wereld. Je kan dus niet alleen schepen volgen in de Noordzee maar ook alle scheepvaart in bijvoorbeeld de grote en Atlantische oceaan zijn op de voet te volgen. De tool om schepen te volgen is net zo makkelijk in gebruik als de vluchten volgen radar. Je kan elke boot, tanker of cruiseschip dat je voorbij ziet komen eenvoudig opzoeken. Het mooie is dat online schepen volgen ook met je mobiel of tablet kan gebruiken, zo kan je altijd gemakkelijk van de radar gebruik maken.

Schepen volgen via internet

Online schepen volgen is er makkelijk. Je klikt op een boot of schip en ziet direct alle informatie verschijnen zoals: type, breedte, lengte, bouwjaar en gewicht. Zoom in op het gebied waar je boten wilt volgen en je zult automatisch alle schepen die er varen zien verschijnen.

Op het internet zijn veel websites die online boten volgen. Bij ons vluchtenvolgen.nl kan je naast online schepen volgen ook gemakkelijk vliegtuigen volgen en treinen volgen. Je hebt dus eigenlijk drie radars in één!

Een leuk feit:
Onze eigen Noordzee behoort tot één van de drukste zeeën ter wereld. De scheepvaart is niet alleen voor in- en export van belang voor Nederland, het bied ook nog eens een gigantische hoeveelheid werkgelegenheid. Aangezien de Rotterdamse haven de grootste van Europa is en zelfs één van de grootste en belangrijkste ter wereld, is het erg belangrijk dat alles vlekkeloos verloopt. Rijkswaterstaat werkt dag en nacht om er voor te zorgen dat de grote hoeveelheid scheepvaart die ons land inkomt en uitgaat veilig en efficiënt wordt verwerkt.