Menu Close

Vluchten Volgen App

Vlucht volgen met je telefoon of tablet, dit kan!
Onze website is zo gemaakt dat je onze website ook kan bezoeken met je tablet of smart telefoon. Er zijn nog meer apps waarmee je vluchten kan volgen,  hieronder de App die wij zelf gebruiken en veruit de beste is.  Je moet hier alleen wel voor betalen. Een vlucht volgen op onze website is natuurlijk 100% gratis en kan ook gewoon op je mobiel of tablet.

 

Schiphol heeft een eigen gratis vluchten volgen app, waarmee je alle vlucht informatie kan vinden, ook kan je met deze app een parkeer plaats reserveren op Schiphol. Er staat geen radar op maar is een handige app als je weleens iemand op moet halen van schiphol of zelf veel reist.

Klik hier om de schiphol app te downloaden voor android.
Klik hier om de schiphol app te downloaden voor Apple.

Hieronder een video van de Schiphol App.

Op onze website kan je niet alleen vluchten volgen maar ook treinen of schepen.  Wij willen zoveel mogelijk dat bezoekers op de website ook echt iets hebben aan de website.  Als je op het station staat te wachten op een trein kan je kijken met je telefoon waar de trein op dat moment is.

Ook leuk om op de schepen radar te kijken,  waar zijn mijn goederen die vervoerd worden vanuit China met een schip.  Waar zijn ze aan het vissen en nog veel meer.