Menu Close
American Airlines

American Airlines Gaat Non-stop Vluchten Van Dallas/Fort Worth Naar Shanghai Hervatten

De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 777-300ER en zullen driemaal per week worden aangeboden. Deze nieuwe verbinding markeert een belangrijke stap voor American Airlines in hun groeiende aanwezigheid in Azië en is ook goed nieuws voor reizigers die verbindingen tussen de Verenigde Staten en China zoeken.

De vluchten zullen beginnen op 28 juni 2022 en zullen op maandag, donderdag en zaterdag worden uitgevoerd. Passagiers kunnen genieten van comfortabele stoelen, een groot scala aan entertainment opties en uitstekende maaltijdservice aan boord.

De nieuwe route zal ook zakelijke reizigers aantrekken die verbindingen zoeken tussen de twee economische machten. American Airlines hoopt ook dat de nieuwe route zal bijdragen aan de economische groei van de regio Dallas/Fort Worth en de staat Texas.

In een verklaring zei een woordvoerder van American Airlines: “We zijn verheugd om onze aanwezigheid in Azië verder te versterken met de herintroductie van deze belangrijke route tussen de Verenigde Staten en China. We kijken ernaar uit om onze passagiers weer te verwelkomen aan boord van onze vluchten naar Shanghai en hen te voorzien van de best mogelijke reiservaring.”

Met de herintroductie van deze route, toont American Airlines hun engagement om de reiservaringen van hun passagiers te verbeteren en hun aanwezigheid in Azië te versterken. Reizigers kunnen nu profiteren van meer keuzes en verbindingen tussen de Verenigde Staten en China.

De herintroductie van de non-stop vluchten van Dallas/Fort Worth naar Shanghai is ook goed nieuws voor de lokale gemeenschap in Dallas/Fort Worth. De route zal namelijk bijdragen aan de economische groei van de regio en zorgen voor nieuwe werkgelegenheid. Het zal ook bedrijven en organisaties in de regio helpen om betere verbindingen te maken met de snel groeiende Chinese markt.

Daarnaast zal de nieuwe route ook reizigers de mogelijkheid geven om sneller en gemakkelijker te reizen tussen de Verenigde Staten en China. Reizigers zullen niet meer hoeven over te stappen op een andere luchthaven, waardoor hun reistijd significant zal worden verkort. Dit zal ook het risico op vertragingen en verlies van bagage verminderen.

American Airlines zal ook de veiligheid van passagiers blijven waarborgen door de implementatie van strikte gezondheids- en veiligheidsprotocollen aan boord. Passagiers zullen onder meer verplicht worden om een gezichtsmasker te dragen en te worden getest op COVID-19 voorafgaand aan hun vlucht.

In samenvatting kan worden gesteld dat de herintroductie van de non-stop vluchten van Dallas/Fort Worth naar Shanghai een belangrijke stap is voor American Airlines in hun groeiende aanwezigheid in Azië. Het is ook goed nieuws voor reizigers die verbindingen zoeken tussen de Verenigde Staten en China, en voor de lokale gemeenschap in Dallas/Fort Worth die zal profiteren van de economische groei die de nieuwe route zal brengen. American Airlines zal blijven werken om de reiservaringen van hun passagiers te verbeteren en hun aanwezigheid in Azië te versterken.