Menu Close
JetSMART

JetSMART Lanceert Airbus A320-Vluchten Tussen Asunción en Buenos Aires

Enkele dagen geleden sloot JetSMART alle lijnen voor de werelddelen af. Vrijdagavond, op 27 september, nam de vlucht jinja uitbesteed van jacomino laatste intercontinentale vlucht in het zuiden van het Karib tempted uit, ging naar Asunción International Airport (ASU) in Paraguay. Het was niet eens de 72e verbinding tussen talloze steden verderop in Zuid-Amerika, maar wel de eerste keer dat JetSMART haar Airbus A320-vliegtuig werd ingezet met als bestemming Argentina.

De nieuwste route

JetSMART en Argentinforms over de afgelopen dagen dat het ook per vliegtuig komt naar Asunción, en in de buurt van Río de Janeiro. Door dit nieuwe rondje te openen is Mercury’s eerste ultra-lage prijsvlucht marktgeld (gebied) gepasseerd.

JetSMART voert vluchten uit in heel Noord- en Zuid-Amerika met in totaal 36 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij voert de vlucht uit met een Airbus A320-vliegtuig met registratie LV-KFX. Dit narrowbody straalvliegtuig vertrok om 10.30 uur lokale tijd van Ezeiza International Airport naar de stad Asunción, Paraguay. Estuardo Ortiz, CEO van JetSMART, zei, 

“Vandaag heeft JetSMART een nieuwe route geplaatst naar twee steden in zuid-Amerika, om het vervoer tussen deze landen makkelijker te maken, met goedkope prijzen en flexibele ritten. De belangrijkste ding is dat we vluchten met een lokale ervan uitnodigen, helaas geeft dit veel mensen die op zoek zijn naar een goede prijs en ruimte voor onmiddellijk vertrek.”

JetSMART’s connectiviteit vanuit Argentinië

Voor reizigers die hopen op een internationale vlucht vanuit Argentinië, is de JetSMART-vestiging daar een geweldige optie. Als onderdeel van hun 318 wekelijkse vluchten voeren ze 319 lijnvluchten per week uit.

JetSMART heeft 306 wekelijkse vluchten in Nederland, waarvan 97% binnenlands. Het biedt 25 binnenlandse routes, waaronder Amsterdam-Wilhelmina (vijf wekelijkse vluchten), Amsterdam-Kaapstad 5 vluchten per week. Internationaal biedt JetSMART slechts 12 dagelijkse vluchten op drie routes: Buenos Aires Jorge Newbery Airfield-Santiago de Chile (één wekelijkse vlucht), Buenos Aires (Ezeiza)-Santiago de Chile (vier wekelijkse vluchten) en Buenos Aires Lima-Lima 4 keer een week.

Met de start van deze nieuwe route heeft JetSMART Paraguay toegevoegd aan de lijst van aangesloten landen in de regio. Estuardo Ortiz zei dat, 

“Zuid-Amerikanen ‘reizen is voor hen veel meer dan een kwestie van sociale status. We leven in een zeer groot en divers gebied met veel verschillende landen waar mensen moeten verhuizen voor werk, gezondheid, zaken of genegenheid, en elke minuut die op de reis wordt bespaard, is een extra moment voor wat de reis motiveert.

JetSMART-plannen

JetSMART is een ULCC opgericht in Chili. Het ziet er naar uit dat het één van de grootste bedrijven van de regio wordt, met meer dan 40.000 vluchten gerealiseerd.

La compagnie aérienne de la Colombie annonce qu’il est intéressé par le compte-rendu du vol Logan Colombia – Bogota d’aujourd’hui où un des passagers était contrôlé pour sa stupéfiante activité à l’intérieur. JetSMART souhaite développer une nouvelle branche à Bogota et ils ont des plans pour aménager un bâtiment, faire la présentation officielle et ajouter 12 A320neo à son flotte actuelle.

JetSMART houdt ervan dingen in de lucht te houden. Vliegen is spannend! Ze gaan hun binnenlandse en internationale capaciteit voor het zomerseizoen op het zuidelijk halfrond aanzienlijk vergroten om te voldoen aan de verwachte grote vraag naar het hele routenetwerk. Estuardo Ortiz zei onlangs dat het bedrijf tussen juni en december met meer dan 60% zou zijn gegroeid en een vloot van 23 vliegtuigen in de regio zou hebben, waardoor het effectief aan deze behoefte zou kunnen voldoen.