Menu Close
ANA

Plantaardige Ramen Zullen Binnenkort Beschikbaar Zijn Op Ana-Internationale Vluchten

ANA, de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, heeft aangekondigd dat plantaardige ramen binnenkort beschikbaar zullen zijn op hun internationale vluchten.

Ramen, een populaire Japanese noodle soep, is een traditioneel gerecht dat vaak met vlees of vis wordt bereid. ANA biedt nu een plantaardige optie aan voor reizigers die een dieet volgen zonder dierlijke producten.

De plantaardige ramen zullen worden bereid met groenten en plantaardige bouillon, in plaats van dierlijke producten. ANA zegt dat ze hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een smaakvolle en authentieke plantaardige ramen, die zal worden geserveerd met soba-noedels gemaakt van tarwe en sojabonen.

De plantaardige ramen zullen beschikbaar zijn voor passagiers in de premium klasse op internationale vluchten van ANA, met de mogelijkheid om uit te breiden naar andere klassen in de toekomst.

Dit is niet de eerste keer dat ANA inspeelt op de groeiende vraag naar plantaardige maaltijdopties. In 2019 introduceerde het bedrijf al plantaardige maaltijden op hun binnenlandse vluchten, en in 2020 voegde ze meer plantaardige opties toe aan hun internationale menu.

De aankondiging van plantaardige ramen op internationale vluchten van ANA komt op een geschikt moment, aangezien steeds meer mensen zich bewust worden van de voordelen van een plantaardig dieet voor hun gezondheid en de planeet.

Met de toevoeging van plantaardige ramen aan hun menu, laat ANNA zien dat ze luisteren naar de veranderende eisen van hun passagiers en inspelen op de groeiende vraag naar plantaardige maaltijdopties. Dit is een welkome verandering voor vegetariërs en veganisten die regelmatig reizen met ANA en op zoek zijn naar smakelijke en authentieke maaltijdopties.

Naast de introductie van plantaardige ramen, heeft ANA ook aangekondigd dat ze andere plantaardige maaltijdopties zullen toevoegen aan hun internationale menu. Dit omvat onder andere plantaardige sushi, plantaardige curry’s en plantaardige salades.

Met deze veranderingen, hoopt ANA passagiers tegemoet te komen die om verschillende redenen een plantaardig dieet volgen, zoals gezondheid, milieu of ethische overwegingen. ANA wil hiermee aantonen dat reizigers niet hoeven in te leveren op smaak of variatie, als ze een plantaardig dieet volgen.

De introductie van plantaardige ramen op internationale vluchten van ANA is ook een positief signaal voor de luchtvaartindustrie als geheel. Steeds meer luchtvaartmaatschappijen zijn zich bewust van de groeiende vraag naar plantaardige maaltijdopties en passen hun menu’s aan om aan deze vraag te voldoen.

ANA is een voorloper in de luchtvaartindustrie als het gaat om de aanbieding van plantaardige maaltijdopties. Door de introductie van plantaardige ramen op internationale vluchten, hoopt AAN om een trend te zetten binnen de luchtvaartindustrie en andere luchtvaartmaatschappijen aan te moedigen om meer plantaardige opties op hun menu’s te zetten.

In samenvatting, ANA, de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, heeft aangekondigd dat plantaardige ramen binnenkort beschikbaar zullen zijn op hun internationale vluchten, in een poging om vegetariërs en veganisten tegemoet te komen die regelmatig reizen en op zoek zijn naar smakelijke en authentieke maaltijdopties. Dit is een welkome verandering voor passagiers en een trendsetter voor de luchtvaartindustrie.