Menu Close
Sun Country Airlines

Sun Country Airlines, een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met zijn hoofdkantoor in Minneapolis, heeft aangekondigd dat het volgende zomerseizoen 13 nieuwe routes zal toevoegen vanuit Minneapolis. De nieuwe bestemmingen omvatten populaire vakantieoorden in de Verenigde Staten, zoals Las Vegas, Orlando en Fort Myers, evenals internationale bestemmingen zoals Cancun en Punta Cana.

Volgens de CEO van Sun Country, Jude Bricker, is de uitbreiding van het routeplan een teken van de groeiende vraag naar vakantiereizen en de blijvende populariteit van Minneapolis als vertrekpunt voor vluchten. “We zijn verheugd om onze klanten meer opties te geven voor hun zomer reizen en kijken ernaar uit om hen te laten genieten van deze nieuwe bestemmingen”, zei Bricker.

De nieuwe routes zullen vanaf juni beschikbaar zijn en Sun Country hoopt dat ze bijdragen aan de verdere expansie van het bedrijf. Reizigers uit de omgeving van Minneapolis kunnen profiteren van deze uitbreiding en genieten van nog meer keuze voor hun volgende vakantiebestemming.

Sun Country heeft ook aangekondigd dat het zijn vloot zal uitbreiden met vijf nieuwe vliegtuigen om aan de vraag naar de nieuwe routes te kunnen voldoen. Het bedrijf zal ook extra medewerkers aannemen om de extra vluchten te kunnen bemannen.

De toevoeging van de nieuwe routes is goed nieuws voor zowel reizigers als het bedrijf zelf. Reizigers hebben nu meer opties voor hun vakantiebestemmingen en Sun Country kan profiteren van de toenemende vraag naar vliegreizen. Het bedrijf hoopt ook dat de uitbreiding van de vloot en het aannemen van extra medewerkers bijdraagt aan de groei van het bedrijf en de toekomstige successen.

In totaal zal Sun Country nu meer dan 50 bestemmingen aanbieden vanuit Minneapolis, wat het tot een van de meest populaire luchthavens in het middenwesten van de Verenigde Staten maakt. Reizigers kunnen profiteren van de gemakkelijke toegang tot de luchthaven en de ruime keuze aan vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Het is duidelijk dat Sun Country vastbesloten is om te blijven groeien en aan de behoeften van haar klanten te voldoen door het aanbieden van nog meer vluchtopties vanuit Minneapolis.

De aankondiging van de nieuwe routes door Sun Country komt op een tijd dat de reisindustrie langzaam aan het herstellen is van de impact van de COVID-19 pandemie. Hoewel het nog steeds aanbevolen wordt om voorzichtig te zijn en de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten te volgen, lijkt het erop dat steeds meer mensen hun reisplannen weer op de rails zetten.

Sun Country heeft ook aangekondigd dat het zijn veiligheidsmaatregelen zal blijven versterken om ervoor te zorgen dat reizigers zich veilig en gerustgesteld voelen tijdens hun vlucht. Dit omvat het aanbieden van gratis mondkapjes aan alle passagiers, het regelmatig reinigen van het vliegtuig en het verplichten van social distancing in de luchthavens waar het bedrijf vluchten aanbiedt.

Met de toevoeging van de nieuwe routes en de versterking van de veiligheidsmaatregelen lijkt Sun Country klaar om haar passagiers weer op te vliegen naar populaire vakantiebestemmingen over de hele wereld. Reizigers uit de omgeving van Minneapolis kunnen nu kiezen uit nog meer bestemmingen en kunnen genieten van een geruststellende reiservaring met Sun Country.