Menu Close
new york airlines

Lufthansa, de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland, heeft aangekondigd dat het vliegtuigtypes zal wijzigen op vluchten van Frankfurt naar New York. Vanaf 31 maart 2022 zullen passagiers op deze route genieten van een gloednieuw vliegtuig met moderne faciliteiten.

Een nieuw vliegtuigtype voor vluchten naar New York

Lufthansa gaat haar Airbus A340-600 toestellen vervangen door de Boeing 777-9X op vluchten van Frankfurt naar New York. De Boeing 777-9X is een modern en efficiënt vliegtuig dat is uitgerust met de nieuwste technologieën. Het biedt passagiers een comfortabele reiservaring en heeft meer ruimte voor bagage en passagiers.

De Boeing 777-9X is ook milieuvriendelijker dan de Airbus A340-600. Het verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit, waardoor het een duurzamere optie is.

Een verbeterde reiservaring voor passagiers

Met de introductie van de Boeing 777-9X kunnen passagiers op de route Frankfurt – New York genieten van een verbeterde reiservaring. Het vliegtuig biedt meer ruimte en comfort, waardoor passagiers kunnen ontspannen en genieten van hun vlucht.

Bovendien heeft de Boeing 777-9X geavanceerde technologieën aan boord, zoals wifi en entertainment on-demand. Passagiers kunnen hun favoriete films en tv-programma’s bekijken of hun e-mails bijwerken tijdens de vlucht.

Conclusie

Lufthansa heeft aangekondigd dat het vliegtuigtypes zal wijzigen op vluchten van Frankfurt naar New York. Passagiers zullen nu kunnen reizen met de Boeing 777-9X, een modern en efficiënt vliegtuig dat een verbeterde reiservaring biedt. Het vliegtuig heeft meer ruimte en comfort, geavanceerde technologieën en is milieuvriendelijker dan het voorgaande vliegtuigtype. Deze stap laat zien dat Lufthansa zich blijft inzetten voor het verbeteren van de klantervaring en het verminderen van de ecologische voetafdruk.