Menu Close
virgin australia

Feestelijke Ontspanning: Virgin Australia Lounges Bieden Gratis Massages Aan

De feestdagen komen eraan en wat is er nu beter dan een gratis massage om de stress weg te nemen? Virgin Australia Lounges bieden nu gratis massages aan om hun passagiers te helpen ontspannen en genieten van hun reis.

De massages zullen worden aangeboden in de lounges van Virgin Australia in de belangrijkste luchthavens van het land. Passagiers die gebruik maken van de lounge zullen toegang hebben tot professionele masseurs die hen zullen helpen om te ontspannen en de stress van de voorbereidingen voor de feestdagen te verminderen.

De massages zullen beschikbaar zijn in verschillende stijlen, waaronder shiatsu, diep weefsel en sportmassage, zodat passagiers kunnen kiezen welke massage het beste bij hen past. De massages zullen ongeveer 20 minuten duren en passagiers kunnen er een reserveren wanneer ze de lounge binnenkomen.

Virgin Australia zegt dat het aanbieden van gratis massages een manier is om hun passagiers een extra service te bieden en hen te helpen om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Het bedrijf hoopt dat de passagiers de massages zullen waarderen en dat het hen zal helpen om te ontspannen en te genieten van hun reis, ongeacht of het voor werk of vakantie is.

Dus, als u op weg bent naar een feestdag vakantie of gewoon op zoek bent naar een manier om uw reis te verbeteren, overweeg dan om een bezoek te brengen aan een Virgin Australia Lounge voor een gratis massage. Het is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van uw reis terwijl u zich klaarmaakt voor de feestdagen.

Naast de gratis massages, biedt Virgin Australia ook andere luxe diensten aan in hun lounges. Passagiers kunnen genieten van gratis hapjes en drankjes, waaronder wijn, bier en cocktails. Er zijn ook comfortabele zitgelegenheden, waaronder stoelen met massagestanden, zodat passagiers zich kunnen ontspannen en opfrissen voordat ze aan boord gaan van hun vlucht.

Virgin Australia heeft ook een reeks van andere diensten die bedoeld zijn om de reis zo aangenaam mogelijk te maken. Passagiers kunnen gebruik maken van gratis wifi in de lounges, evenals toegang tot persoonlijke vermaak systemen, zoals televisies en tijdschriften. Er zijn ook vergaderruimtes beschikbaar voor zakelijke reizigers die hun werk willen afronden voordat ze aan boord gaan van hun vlucht.

De gratis massages zijn slechts een van de vele manieren waarop Virgin Australia haar passagiers verwent. Het bedrijf blijft investeren in nieuwe diensten en faciliteiten om ervoor te zorgen dat hun passagiers de beste reiservaring krijgen. Als u op zoek bent naar een comfortabele en luxe reiservaring, dan is een vlucht met Virgin Australia de perfecte keuze.

In samenvatting, de gratis massages bij de Virgin Australia Lounges zijn een welkome aanvulling op de reiservaring van de passagiers. Het biedt een extra service om de reis zo aangenaam mogelijk te maken en de stress van de feestdagen weg te nemen. Dus als u op zoek bent naar een luxe en ontspannen vliegervaring, overweeg dan om een vlucht met Virgin Australia te boeken en geniet van de gratis massages in de lounge.