Menu Close
American airlines

Video Toont Dat Bagagemedewerkers Van American Airlines Passagiers Bagage Verkeerd Behandelen

Een recente video die op social media is geplaatst, toont bagagemedewerkers van American Airlines die passagiers bagage op een ruwe manier behandelen op de luchthaven. Het incident heeft verontwaardiging gewekt onder passagiers en heeft de aandacht getrokken van de luchtvaartautoriteiten.

De video

De video, die op 2 maart 2023 werd geplaatst op Twitter, toont verschillende bagagemedewerkers van American Airlines die tassen en koffers van passagiers op een ruwe manier behandelen. Sommige medewerkers gooiden de tassen op de transportband, terwijl anderen de tassen met geweld in de bagagekarren gooiden.

Reactie van American Airlines

American Airlines heeft gereageerd op de video en heeft verklaard dat de acties van de bagagemedewerkers onacceptabel zijn en dat ze onmiddellijk stappen zullen ondernemen om dit gedrag aan te pakken. De luchtvaartmaatschappij heeft ook beloofd om de betrokken passagiers te contacteren en hun excuses aan te bieden.

Reacties van passagiers

De video heeft veel reacties gekregen van verontwaardigde passagiers die hun ongenoegen uiten over het ruwe gedrag van de bagagemedewerkers. Sommige passagiers hebben zelfs aangegeven dat hun bagage beschadigd was bij aankomst op hun bestemming.

Maatregelen van luchtvaartautoriteiten

De Civil Aviation Authority (CAA) heeft aangekondigd dat ze een onderzoek zullen instellen naar het incident en dat ze zullen samenwerken met American Airlines om ervoor te zorgen dat de bagagemedewerkers op de luchthaven op de juiste manier worden getraind en behandeld. De CAA heeft ook benadrukt dat het belangrijk is dat luchtvaartmaatschappijen de veiligheid en het welzijn van passagiers en hun bagage waarborgen.

Conclusie

De video van de mishandeling van passagiers bagage door bagagemedewerkers van American Airlines heeft verontwaardiging gewekt bij passagiers en de aandacht getrokken van de luchtvaartautoriteiten. American Airlines heeft beloofd om actie te ondernemen om dit gedrag aan te pakken en de passagiers te contacteren en hun excuses aan te bieden. De luchtvaartautoriteiten hebben aangekondigd dat ze een onderzoek zullen instellen naar het incident om ervoor te zorgen dat de veiligheid en het welzijn van passagiers en hun bagage worden gewaarborgd.